Świąteczne rabaty do -30%

Subskrybuj
19 kwi

Brukselka duszona w pomarańczowym soku

Ok.30 dag brukselki, szklanka wyciśniętego z pomarańczy soku,2 łyżki masła, łyżka startej skórki pomarańczowej,2 łyżki posiekanego szczypiorku 1. Brukselkę oczyścić z uszkodzonych listków, poprzekrawać na połówki, poukładać na patelni stroną przekrojoną do dołu, wlać sok pomarańczowy i nie mieszając podgrzewać, aby brukselka się nieco poddusiła a sok odparował. 2. Dodać masło, posypać szczypiorkiem i startą […]

13 kwi

Robert Sowa odkrywa talenty

Podczas największych Targów branży HoReCa – EuroGastro 2012 odbył się autorski  konkurs Roberta Sowy  – „Kulinarny Talent  2012”. Zwycięzcy Marcin Popielarz (w środku), Bartłomiej Pawlikowski ( z lewej) i   Marcin Zawadzki „Kulinarny Talent” to konkurs, który pozwala dojrzeć wybitne zdolności wśród młodych stawiających pierwsze kroki w karierze kucharzy. Dzięki przyjętej formule uczestnicy mogą zaskoczyć finezją […]

Świąteczna oferta „Polityki”

Czytaj wszystkie teksty i wydania specjalne, z rabatem do -30%.

Subskrybuj